Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 108309
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6710221
Ko je na sajtu?
Imamo 61 gosta na mreži

POSLEDNJI GUZOLIZ VLASTI !


13.04.2012. / ©Akademediasrbija

Piše: Slobodan Maričić

MINISTAR POLICIJE PRETI,  JER NEMA POJMA O AKCIJI HAPŠENJA ŠIROM SRBIJE, ALI ONDA IZJAVLJUJE DA JE GREŠKA U KOMUNIKACIJ. NIŠTA STRAŠNO NA TO SMO NAVIKLI .......

 Po svoj prilici ova vlast odlazi u neslavni periuod srpske novije istorije. Čak i da se dogodi čuto i nekim Ne daj Bože slučajem preživi, žuta koalicija se teško može skrpiti od svih brabonjaka koji su se sada razmahali po Srbiji predstavljajući se govorima između svetosavske retorike i američkog Nju dil programa ekonomsko-industrijskog preobražaja. Biće sreće da dobijemo Trumanova jaja iako su verovatniji - mućkovi.

Posle čeitiri godine „ naporne i opsežne istrage“ tužilaštvo je konačno otkrilo 14 glavnih osoba od kojih tri maloletnika, koji su po Beogradu posle protestnog mitinga povodom odcepljenja Kosova po Beogradu „ napadali“ strane ambasade i plali im zastave itd. itd.

No večeras, na uvek dobro obaveštenoj B-29 stelt fajter, čusmo u intervjuu nekog tužioca da je broj osumnjičenih osoba oko 60 , i da se posebno istražuje : „ Ko stoji iza organizovanja nereda“ , vođe, komandni sastav, centri veze itd. sve do Koštunice, što naravno nije izrečeno, ali ta formulacija koju izriče svako političko govance iz ove koalicije na vlasti, posle svakog sranja koje se dogodi spontano protiv ove vlasti – za svakog prosečno razumnog Srbina znači : kako da sjebemo Koštunicu ?

I kada su svi od najviših do srednjih i onih bubašvaba u žutoj koaliciji shvatli da se primakao rastanak sa vlašću, a to im potvrdiše i njihovi strani mentori stiže još jedan nalog : „ Ajmo sada da pozatvarate ( kazna do deset godina robije, reče večeras tužilac ili portparol svejedno) one što su nam palili zastave bacali kamenje i farbu i zapalili jednu kancelariju američke ambasade, izloge i još nešto.“ To mora da se odmah odradi inače vas nećemo spasavati helikopterima kada krene narod da vas kara po ulicama, kada padne vlast i povade se govnjave motke. Naši guzolisci naravno smesta krenuše u hapšenje na čuđenje pačića i Dačića , koji je brzo smekšao kada su mu obećali da će i za njega biti mesta u nekom nevidljivom helikopteru, koji će nadam se, ovi naši skinuti, jer dileje ne znaju da se nevidljivo ne može videti, jedino žmureći oboriti.

I tako je ovaj pomenuti iz srpskog višeg, srednjeg ili nekog tamo tužilaštva pričao o saradnji sa oštećenim prijateljskim nam državama ( Amerika, Nemačka, Hrvatska, Turska, Albanija, i još neke) kako su dobili materijalne dokaze , video snimke itd. Ej, za to je trebalo četiri godine, koliko je žuta kloalicija bila na vlasti, mukotrpan posao.

I trtljao je on tako o časti države domaćina, o obavezama po medjunarodnim konvencijama, Ujedinjenim nacijama i regionima, ali, ali. ali...... čovek ne spomenu ni jednom rečju ko je spalio živog mladića demonstranta, ajde ako hoćete huligana iz patriotskih pobuda, u toj famoznoj sobi američke ambasade zaključavši mu blindirana vrata da može u spas, jer se vatra neobjašnjivo od jednje baklje pretvorila u vatrenu stihiju pred prozorom, koja je opet ugažena neobjašnjivo brzo dok su stigli vatrogasci. Svedoci koji su bili na nekom balkonu ambasade govorili su da se u jednom trenutku pojavilo u sobi desetak američkih marinaca u uniformama, nakog čeka se sve otelo kontroli : staklo od prozora je letelo napolje sa papirima, nekim bezveznim kancelarijskim materijalima kao da neko iznutra pojačava efekte kao u holivudskim filmovima.

Ne reče taj baja, hoćemo li javnost videti ili bar sudije, snimke ko ubi tog mladića, ko ga sprži, šta je pisalo u zapisniku o uvidjaju otkud tolika srča oko ambasade, i te marince što su provocirali demonstrante ?

Ostale ambasade nisu važne, pa ne znam jel’ neko uopšte video snimak kako „ razularena masa“ demolira ostale prijateljska nam poslanstva. Šteta, baš bih sa pažnjom to gledao, više puta....

I eto tako da završim, a nadam da ovim dupelizačkim činom završava i ova izdajnička vlada, dogodi nam se još jedan blam, za koji vladajuća klika opet pokušava da nas ubedi kako je to veeeeelika međunarodna obaveza, pitanje časti Srbije koju eto kriznu situaciju , rešiše uspešno posle - četiri godine odjednom u četiri sata i frtalj. A šta je još jedan srpski život spram medjunarodne časti. O tom, potom.

Nego da pitam, zna li neko gde će da se dele te govnjave motke posle Djurdjevdana ?Treba mi baš jedna, hoću da se sigram sa jednog komšiju što je oboleo od žutice, ako dotle ne krepa, jer  žutica je grozna bolest. Kažu da se dobija lizoguzom.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP