Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100903
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6621349
Ko je na sajtu?
Imamo 33 gosta na mreži

IZ STRAHA U LJUBAV


11.04.2012. / ree-Akademediasrbija

Autor : Svetlosnik

Ova stranica je rezultat znatiželje i želje da podelim sa vama šta sam o 2012. saznao i da zajedno vidimo šta taj „Kraj sveta“ može biti i kako da se najbolje moguće za njega pripremimo. Ova stranica je napravljena da bude i informativna i zabavna i umirujuća: Da nas iz strepnje uvede u mir. Voleo bih da je svi zajedno stvaramo i dopunjavamo, da iznosimo svoja mišljenja i komentare bez predrasuda i sujete.

Tragajući šta o 2012. mogu naći na Internetu i u knjigama, video sam da je prostor informacija o tome haotično pretrpan. Um hoće da razume (ego ne može podneti da ne zna). Ego je uspaničen jer sluti svoj kraj. Strukture sveta koje je on stvorio suočavaju se sa svojim urušavanjem. Na njihovim ruševinama rađa se Novo nebo i Nova zemlja (Otkrovenje Jovanovo 21:1). To je nova svesnost koja će roditi Novu zemlju. Homo Sapiens prerasta u Homo Spitus. Dešava se ljudska duhovna embriogeneza. Da li dolazi „Zlatno doba“; telo bez bolesti i duša bez bola?

Da li će to biti „kraj igre“ ili idemo na „sledeći nivo“?

 

     

 

Ono što je astronomska činjenica je da Sunčev sistem na dan 21. decembra 2012 prolazi kroz polutar naše galaksije, Mlečnog puta. Prvi put nakon 26000 godina Zemlja i Sunce će se ponovo poravnati naspram „crne rupe“ - središta Galaksije. Maje vreme nisu videle linearno kao mi nego su razumele njegovi cikličnost. A „okruženje“ u kome su te cikluse računali bila je naša Galaksija! Tačno su izračunale da vreme ima „male“ cikluse od po 5120 godina i „veliki“ ciklus od 26000 godina. Izradili su čuveni „Majanski kalendar“, kameni točak velik nekoliko metara u prečniku i težak tridesetak tona (nalazi se u Meksiku). Po tome Kalendaru „vreme“ se završava 21.12.2012 u 11:11h. Vrlo je bitno znati da su Maje taj dan nazvale „Dan stvaranja“.

O tome danu ili tome vremenu kao nekom „kraju sveta“ ili nekoj prelomnoj tački, sasvim nezavisno su ostavili zapise i proročanstva i stari Egipčani, Biblija, Kabalisti, Nostradamus, Američki indijanci, Aboridžini i mnogi drugi (vidi posebne stavke ove stranice).

Ova će stranica ispuniti svrhu ako shvatimo i usvojimo da će stanje naše kolekticne svesnosti odlučiti ishod te tranzicije i toga što će se dešavati. Dakle, naš otpor ili prihvatanje onoga što JESTE će odlučiti. Iza svakog prihvatanja uvek sledi blagoslov. Naša najbolja priprema je, dakle, duhvoni rast. Ukoliko se ne desi ništa a mi, pripremajući se, postali duhovno uznapređeni i odrasli – nema štete.

Moj je duboki osećaj da će to biti transformacija iz ove civilizacije zasnovane na strahu u Novu zemlju i mnogo višu vibraciju i civilizaciju osnovanu na ljubavi.

Sve na ovo stranici je namenjeno svima i želim da postane vlasništvo sveta te je kopiranje i korišćenje svih materijala na ovoj stranici potpuno slobodno i bez saglasnosti autora.

/ Izvor : http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/rs/


 

  


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP