Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 116214
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6821192
Ko je na sajtu?
Imamo 89 gosta na mreži

RATNE IGRE !


14.04.2010.

Military Review Journal and Nuclear Weapons Journal : Scenario Trećeg svetskog rata odavno izraden u SAD !

Zahvaljujući stranim hakerima ( verovatno iz Kine ) iz moćnih kompjutera Pentagona , kako piše po nekim sajtovima u SAD „izvučeni“ su dokumenti sa oznakom poverljivosti : „ Deep secret“( „duboka ili najveća tajna ) koji sadrže pojekat „ GLOBAL RESPONSE „ .

 

Kao odgovor u američkim vojnim listovima data su kontroverzna objašnjenja. Saveznici iznenadjeni i razočarani američkim strateškim planovima. Objavljujemo samo mali deo deo komentara na ovu temu sa blogova "Patriot" i USA Tomorow. Zvanične reakcije i komentari su dati u dvema vojnim revijama.

" Global Response " je projekt reagovanja SAD na izbijanje nuklearnog rata bilo gde u svetu, posle koga će SAD odgovoriti svom svojom silom protiv (najvećih) protivnika.

Radi se obimnom dokumentu na preko hiljadu strana, koji sadrži sve moguće scenarije kako i gde može izbiti neki lokalni sukob, koji se može rasplamsati u ograničeni ili opšti nuklearni rat, posle koga zbog svoje sigurnosti SAD moraju reagovati i to tako što će preventivno napasti svim raspoloživim sredstvima, odredjene ili sve svoje najveće i potencijalne protivnike, a to su prena navedenom dokumentu : Rusija, Kina, Iran i Severna Koreja.

Dokument sadrži izmedju ostalog sledeće :

Mogući sukob izmedju dve ili više država sa ili bez atomskog naoružanja može nastupiti A. spontano, slučajno i neplanirano, ili B. planski, sa pripremom i provokacijom i prerasti u rat u koji će biti uvučene i druge države, jedna od nuklearnih vojnih sila ili više njih.

Regioni ili zemlje gde mogu izbiti A. (spontani sukobi) :

1. Južno-američki kontinent . Zemlje ovog kontinenta ne raspolažu sa nuklearnim potencijalom ili raketnim sistemima koje mogu ugroziti SAD, zato će SAD vojno izolovati područje sukoba svojim pomorskim i vazdušnim snagama i pratiti situaciju. Reakcija mora biti hitna pre reakcija Rusije, Kine, Koreje ili Kube koje bi mogle pomoći jednu od ratujućih strana, protivnika SAD i ugroziti poziciju SAD na tom kontinentu.

2. Bliski Istok. Palestinske militantne organizacije dolaze u posed raketa većeg dometa i lansiraju ih na jedan od većih izraelskih gradova. Rakete uzrokuju velike žrtve medju civilnim stanovništvom i Izrael preduzima odmazdu velikih razmera. U akciji izraelski avioni prelaze granice susednih zemalja napadajući palestinske kampove. U odbranu stupaju oružane snage zemalja : Jordana, Egipta i Sirije u kojima živi oko 2,5 miliona palestinskih izbeglica u rubnim graničnim područjima. Sa teritorije Saudijske Arabije koja je uzdržana u sukobu, vojne snage SAD prate razvoj situacije spremne da pomognu Izraelu u slučaju da se u sukob umeša još neka od muslimanskih zemalja i to pre svega Iran ili da u Iraku i Avganistanu započne pobuna protiv američkih snaga u toj zemlji. Dalji razvoj situacije : Izrael upotrebljava nuklearno oružje protiv Egipta i protiv zemalja koje ga napadaju. U sukob ulazi Iran lansirajući izmedju tri i pet projektila sa nuklearnim glavama, od kojih najmanje jedan pogadja Izrael.

SAD lansiraju na Iran najmanje deset najviše trideset projektila sa nuklearnim glavama iz Saudijske Arabije, Turske i nosača aviona u Crvenom moru. Nivo uzbune „NORAD 7“, što znači pripremljeno lansiranje najmanje 100 najviše 700 projektila iz SAD i nuklearnih podmornica na pojedine ili : Rusiju, Kinu, Severnu Koreju, Indiju i Pakistan. Na nivou uzbune „NORAD 8“ na meti su Francuska, Ukrajina i Belorusija. Nivo uzbune „NORAD 10“ je uništenje svih zemalja sa nuklernim potencijalom uključivši Nemačku i Engesku ! ?........

Snaga i pravci uzvratnog udara - nepoznati. Predpostavka : Uz učešće ostalih nuklearnih sila lansirano je najmanje 1000 najviše 1500 projektila sa nuklearnim glavama. Globalne posledice - procene : Uništenje stanovništva u globalnim razmerama 80%, uništenje materijalnih dobara i infrastrukture u globalnim razmerama 90%. Posledice : Globalna kataklizma. Posledice za SAD – žrtve stanovništva 85% , materijalna dobra i infrastruktura 90% u sledećih 30 dana, stradaju preostalih 10% stanovništva. 3 do5% stanovništa preživljava godinu dana, a manje od 1% narednih 10 godina...........

3. Korejsko poluostrvo. Severna Koreja vrši probu lansiranja orbitalne rakete. Zbog greške u sistemu navodjenja, raketa pada u urbano područje Južne Koreje i izaziva mnogobrojne ljudske žrtve i razaranje. Oružane snage Južne Koreje pogrešno procenjuju da je izvršen napad projektilima od strane Severne Koreje i odgovaraju lansiranjem projektila kratkog i srednje dometa po teritoriji Severne Koreje. Severna Koreja odgovara lansiranjem dva projektila sa nuklearnim glavama na sever i jug Južne Koreje i pogrešno procenjujući umešanost SAD, lansira sedam do 10 nuklearnih projektila od kojih tri do pet na baze SAD u Japanu na ostrvu Okinavi i Tajvanu, a ostale na gradove na zapadnoj obali SAD. SAD uzvraćaju lansiranjem na Severnu Koreju tri do pet nuklearnih projektila iz nuklearnih podmornica u južno-kineskom moru. SAD dižu nivo uzbune na „ NORAD 7 „ čekajući reakciju Kine i Rusije uz pregovaranje o nemešanju. U slučaju ne postizanja dogovora sledei scenario posle uzbune „NORAD 10“............

4. Zemlje Dalekog Istoka : Spontano rasplamsavanje rata izmedju Indije i Pakistana oko granice u oblasti Jammu i Kašmir.

5. Afrika : Ograničeni plemenski ratovi u zemljama : Južna Afrika, Angola, Zambija.

.......

Na 12. mestu od 35. je sukob izmedju Turske i Grčke, a na 22. rat na Balkanskom poluostrvu , koji bi počeo etničkim sukobima u BIH, izdvajanjem Republike Srpske iz BIH i priključenje Srbiji, zatim vojna akcija Hrvatske u presecanju koridora ka Srbiji i pripajanje tkzv. „Herceg Bosne“ Hrvatskoj, sukob izmedju Hrvatske i Srbije, oružane provokacije Madjarske u pograničnim područjima Srbije naseljenim madjarskom nacionalnom manjinom i ograničena intervencija Srbije.

Nastaviće se :

Planirani ratovi : Kosovo se ujedinjuje sa Albanijom, oružane provokacije i oduzimanje teritorije od Crne Gore do obala Skadarskog jezera i ušća reke Bojane do Bara. Zahtev za pripajanje istočnih delova Makedonije Novoj – Velikoj Albaniji. Crna Gora i Makedonija traže vojnu pomoć od Srbije ! Nato dolazi na granice Srbije da spreči intervenciju Srbije.Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP