Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 148635
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7235409
Ko je na sajtu?
Imamo 96 gosta na mreži

SCIENCE FICTION STORIES


11.02.2011.  /Akademediasrbija
Превео и приредио
Слободан Маричић

Др Карла Турнер ( Dr. Karla Turner ) Аутор књига: " Into the Fringe “ и " Taken "по којој је снимљена истоимена ТВ серија АБДУКЦИЈЕ (отмице) људи од стране ванземаљаца

ЦФ: Вас сматрају једним од водећих експерата на пољу истраживања УФО / НЛО-а и отмица / абдукције људи од стране ванземаљаца. Како је дошло до тога да се почнете уопште да бавите овим?

КТ: Наша породица није знала много о овом феномену кад смо почели да виђамо НЛО-е и доживљавамо абдукције. Пошто сам се иначе бавила истраживачким радом, окренула сам се литератури на ову тему како бих тамо пронашла неко објашњење. Када сам апсорбовала све оно што је било доступно у вези свега овога, закључила сам да понуђени одговори уопште нису поуздани. С обзиром да се радило о једном проблему који је био од круцијалне важности кад се о мојој фамилији ради (ако не и о једном глобалном феномену), једини могући начин да дођем до одговора био је тај да сама проучим о чему се у ствари ради. Тако сам почела да се бавим са случајевима ове врсте отмица.

Лична прошлост и књига - " Into the Fringe "

ЦФ: Да ли је oва ваша књига била резултат тога ? [Карлина прва књига објављена на ову тему]

КТ: У ствари, моја књига " Into the Fringe " није била резултат истраживања у циљу проналаска одговора. Ту се више радило о описивању искустава те врсте кроз које је пролазила моја породица, поготово у току годину и по дана, када су она била веома интензивна. Тек након тога ја сам почела да се повезујем с другим људима који су се бавили овом тематиком. Тако сам радила на мом и многим другим случајевима са Барбаром Бартхолиц.

Она би у много наврата долазила у Тексас (где сам ја живела) и онда би ми организовали радне сеансе које би трајале 4-5 дана, за време којих би у моју кућу долазили и други људи који су живели у околини и који су желели да им се помогне по овом питању.

Она би онда прво поразговарала с њима, па их након тога подвргла регресивној хипнози. Ја сам почела да учим тако што сам радила као њен асистент. (Када би докторати постојали и на овом пољу, онда би Барбара сигурно била доктор. Радећи с њом научила сам много више, него за време целе моје дотадашње академске каријере.) Касније је Барбара дошла у ситуацију да је имала толико посла да више није имала времена да редовно долази, тако да сам ја сама морала да почнем са својим прелиминарним истраживањима ове проблематике. Тако сам почела активно да се бавим с тим.

ОТМИЦЕ КРОЗ ГЕНЕРАЦИЈЕ:
ЦФ: Оно што је у многим случајевима откривено, то је да се исте ствари догађају родитељима абдуцираних, као и њиховим бабама и дедама. Да ли је и у вашој фамилији исти случај ?

КТ: Да, ствар је дефинитивно "трансгенерационалне" природе у породици Елтон. [Елтон, муж Докторице Турнер, у књигама " Into the Fringe " и " Taken " је био означен под псеудонимом "Цасеи". Они сада мисле да нема више потребе да се његов идентитет сакрива јер пре него што је Елтонова баба умрла 1990.г., с обзиром да је породица већ знала да јој се ближи крај, питали су јe да исприча неке од тих доживљаја, како би њени потомци знали о свему томе, те су они то снимили и на видео траку ....

Моја мајка је одбила да разговара о томе, јер је страх од тога доводи до лудила. Она чак није ни прочитала моју књигу , кад прочита једну или две странице толико се узнемири да једноставно не може даље да настави - што ми говори да вјероватно постоји неки разлог за то. Сећам се, тамо негде 1965.г. кад сам била још средњошколка, појава летећих тањира је била главна тема неко време на вестима. То је било један од ретких случајева да сам обратила пажњу на те ствари у вези НЛО'а. Једног дана смо тако моја мајка и ја слушали телевизију док смо радили нешто у кухињи. Валтер Koронкeит је причао о појави летећих тањира и ја сам тада рекла мајци да у случају кад би НЛО слетeо у наше двориште ја бих највероватније одмах ушла у њега. Моја мајка, која је иначе била веома нежна жена и која није чак никада ни подизала свој глас а камоли ме тукла, моментално је застала, ухватила ме за рамена и почела да тресе све док ми се није завртело у глави. Цело то време она је викала: "Закуни ми се да им нећеш чак ни близу да приђеш "!

Да се никада више ниси усудила да кажеш тако нешто! "То је било и једини пут у мом животу, како сам видела своју мајку да се тако понаша. Сада већ знам, на основу свог истраживања, да су овакве екстремне реакције често један индикатор да је особа имала одређена лична искуства у вези с тим.

Хипнотичке регресије:

ЦФ: Поменули сте коришћење хипнозе која је предмет многих контроверзи.

Неки истражиоци тврде како људи могу под хипнозом смислити неку причу која се никада није догодила, како би задовољили хипнотизера. Други тврде како постоји неколико нивоа ових доживљаја - те да је могуће продрети кроз горњи слој те тако стићи до једне "дубоко закопане меморије ", те да се и такве ствари догађају. Шта ви мислите о томе?

КТ: Ја мислим да такве теорије нису истините те да су оне призвод тзв. истраживања "из фотеље". Ја не верујем да ћете чути такве ствари од оних који се озбиљно тиме баве. Када би такве подвргли хипнози па да су нам они касније у стању да кажу чега се стварно сећају, онда би могли већ разговарати. У сваком другом случају, то су само празне приче. То су хипотезе које су базиране на њиховим предубеђењима у вези тог феномена, искустава, као и употребљене контроле над пацијентима тј абдуцираним лицима за време тих сеанси. Лако је о свему овоме филозофирати, међутим, то филозофирање нема никакве везе с оним што се стварно догађа. Такође, имамо лоше хипнотизере, као што имамо и добре хинотизере. Лош хипнотизер је онај који у суштини користи психолошку рањивост особе, те се упушта у нешто што ми називамо "психолошким силовањем "човека. Добар хипнотизер неће покушати да наруши човекову слободну вољу, или да му покуша да промени перцепцију реалности, односно, да у његову свест индуцира тзв. постхипнотичке сугестије, као и да му сугерише веровање у ствари у које овај не би нормално веровао док је у будном стању.

Те ствари су опасне код хипнозе. Кад је у хипнотичком сну, пацијент је на неки начин препуштен на милост и немилост хипнотизера. Управо због тога, хипнотизер који се бави откривањем скривене и потиснуте меморије, мора бити неко од поверења, а исто тако никога се неби требало уводити у стање хипнозе а да томе не присуствује поверљива особа која може пазити на хипнотизера. Хипнозе су веома озбиљна ствар и њоме се неби требали бавити они који нису адекватно квалификовани за тај посао. Лош хипнотизер може још само погоршати ствар. Знам људе који су отишли код хипнотизера због пушења или дете, па су на крају после хипнозе патили више него пре ње.

Наравно, с многим стварима се може погрешно поступати. Међутим, моје искуство у вези хипнозе као и веродостојност онога што сам уз помоћ ње сазнала потврдило се у многим случајевима. Ја сам била у ситуацији да сам могла добро да изучим те случајеве. Понекад се догоди да се појави неки погрешан материјал, због специфичности саме ситуације, међутим, то није толико типично. Сигурна сам да је хипноза далеко најбољи алат који тренутно имамо на располагању. Ако се њоме правилно користимо, то је и једини начин на који можемо одређене информације које су потиснуте дубоко у подсвести довести напоље, до свесног стања. Ја сам била у стању да проверим велики број сећања која су била повраћена уз помоћ хипнозе, упоређујући их с објективним чињеницама које су се могле независно верификовати, и таква сећања су се на крају испостављала тачнима.

"ПАРАВАН" МЕМОРИЈА, КАМЕЛЕОН И НАЦИСТИ:
ЦФ: Ви сте такође открили како понекад постоји много слојева меморије, нешто слично слојевима код лука. Човек који је био абдуциран, када се подвргне хипнози, он се прво сети једног (лажног) сценарија, међутим, када га регресирамо до једног дубљег нивоа, онај први ниво се распадне, те тако видимо да се у ствари радило о "параван" (лажној, прим.прев.) меморији, јер се појави један потпуно другачији сценарио.

КТ: Да, и чини се да код неких случајева може да се досегне и само дно.

ЦФ: Колико тих слојева постоји; колико се дубоко може да иде; и шта се налази на самом дну?

КТ: Ми смо урадили доста истраживања на овом подручју тако да смо у стању и да дамо неке одговоре на ова питања. Типично је (мада не увек) да оно што прво изађе на површину има везе са свесним информацијама. Када се субјект (особа подвргнута хипнози, прим.прев.) доведе на следећи, дубљи ниво хипнотичког транса и када му сугеришемо да се концентрише, врло често ћемо доћи до ствари које нису исте као оне којих се субјект свесно сетио док је био на првом нивоу хипнотичког транса. Тада почиње такозвана "фаза испипавања". Субјект мисли, "Ово није било истина; Осећам да ту нешто није било у реду; кад се мало више сконцентришем на то, чини ми се да то није оно што сам у првом моменту мислио / ла ". То је тзв. "Транзициони ниво". Ту може да се ради о само пар нивоа, а може да их буде и 20 - међутим, оно што је сигурно, увек постоји тзв. "Покровни ниво", који је подупрт једним чвршћим темељом.

Ако се субјектима помогне на начин да програмирају своје менталне компјутете како би пробили илузију, и да говоре само истину у вези онога што перципирају, како Барбара често каже: "Разбистри визију", онда ће се они сетити једног потпуно другачијег доживљаја него што је онај којег су првобитно помињали кад су били на првом нивоу хипнотичког транса.

Тај доживљај нема апсолутно ништа заједничког са оним којег су се они свесно сећали. Постоје најмање 2 нивоа, а могуће и 3.

ЦФ: Људи тврде да кад се пробију ови нивои са заштитном односно, - "Параван" меморијом, онда се обично дође до једног нивоа, односно, сценарија, који укључује рептоидна бића. Да ли сте и Ви имали сличан случај?

КТ: У неколико случајева који су ми познати, када се достизао најдубљи ниво, тада су обично рептили они с којима овдје имамо посла.

ЦФ: Да ли се увек срећемо са "Сивима" (Греис.прим.прев.) Кад се ради о горњим нивоима?

КТ: Понекад први ниво укључује "Сиве", понекад људе, некад бића са Плејада, понекад неке чудне животиње.

ЦФ: Абдуцирани људи често кажу и како су имали прилику видети - Нордике анђеоског изгледа, а онда када су покушавали да се сконцентришу на њихова лица, они као да се испаре, а иза њих се појаве "Лизарди (Гуштер) људи ".

КТ: Има доста случајева који ми нису познати. Чула сам од других људи који се овим баве - исту ту ствар. У једном од случајева који сам поменула у мојој књизи " Into the Fringe," Јамес се скоро свесно сетио како се нашао у близини једне веома лепе жене са Плејада, (сазвежђе, прим.прев.), која је изгледала веома заносно и привлачно. Она је изразила жељу да јој он приђе и да јe загрли. Кад је он пао у њен загрљај и кад је мислио да ће га она пољубити, она је нестала, а на место ње је остало неко црно, квргаво и љигаво створење са неким асиметричним цртама лица.

Ја сам чула о овој сподоби неколико пута, код неких других случајева. То створење је било веома снажно. Уместо да загрли Јамес-а, оно га је бацило на земљу а онда му увукло једну око пола метра дугу сонду у грло и кроз њу извукло садржај из његовог желуца.

Наредног дана, Јамес је још увијек осећао укус жучи у грлу, грло га веома болело а на њему су се лијепо могли видјети и трагови канџи, на местима где га је оно створење држало, док је он лежао на земљи. О каквом год ентитету да се радило, оно јесте имало неке рептоидне карактеристике. Кожа му је била слична по структури кожи алигатора.

ЦФ: Чини се да та бића имају способност и да пројeктују разноразне имиџе.

КТ: Неки људи тврде како се та бића могу трансформисати, односно, мењати свој облик. Ја не верујем да се овде ради о томе, него да они, у ствари, имају способност да промене перцепцију човека. Они сигурно могу да пројeктују лажне слике - рецимо, у случају Тед-ове [Тед Рajc ] баке којој су се приказали у облику њеног покојног мужа, како би она пристала на сексуални однос. Тада је Тедов деда био већ 6 година мртав. И усред онога што је она схватала као секс са својим мужем, његов лик је нестао, - ја верујем да су они на овај начин хтели да изазову код ње максималну емоционалну реакцију, како би добили довољно "Емоционалног ђуса", - тако да је она онда, у једном моменту, видела на себи рептоидно створење.

Такође сам чула доста прича о војном персоналу који присуствује абдукцијама, међутим, кад се људи мало боље концентришу на њих, они промене изглед.

Буд Хопкинс је испричао како је видео једног човека који је изгледао као војни полицајац. Питао се како је то могуће да један војни полицајац може ту да буде. Када се мало боље загледао у њега, овај је пред његовим очима променио изглед у високог официра, а онда у једног немачког нацистичког официра.

Ванземаљци нам не дозвољавају да улазимо у интеракције с њима у свесном стању, јер нас у том случају неби могли контролисати. "

ПРЕТЊЕ ЗАМЕНОМ ПОЈЕДИНАЦА КЛОНИРАНИМ ОРГАНИМА:
"... Рекли су јој," ако нећеш сарађивати с нама, ми ћемо те заменити с овим и нико неће моћи да види разлику ". Кад је Тед био тинејџер, њега и још неке друге су отели и показали им копије њихових тела. У овом случају, претили су им да ће их заменити њиховим клонираним органима. "

ВАНЗЕМАЉЦИ ВЕЋ КОРИСТЕ КЛОНОВЕ:
"Тед се такође сетио једног процеса када је његово оргинално тело било убијено. Прво су му дали да попије неку одвратну бљештаву светло- зелену течност. Након што ју је попио одмах му је постала мука. Он је повратио а онда су му они одрубили главу а крв, која је истекла из његовог тела, скупили су у неки контејнер. Кад је енергија његове душе - или како год то хоћете да назовете - изашла из његовог тела, она је на неки начин остала закачена за то тело управо на местима где је она текућина још увек бљештала. Чинило се да се његова душа није могла одвојити од ње. Онда су је они усисали у неку малу црну кутију, која је стајала на неком пулту, док су ванземаљци припремали његово ново клонирано тело. Онда су увукли неке сонде у рамена и ноге тог новог тела, како би га активирали. Када тело почне да дише, онда се енергија душе ставља у њега. Тед - ову духовну енергију, која је била ускладиштена у једној малој црној кутији од оног момента кад су му убили његово право тело, пребацили су онда у ново тело, и пошто је оно тада већ било дисало, она је тако остала заробљена у њему. (Напомена: За време ове абдукције Тед је срео и друге "клонове", једног дечака и девојчицу.

То се све догађало у једној веома масивној свемирској станици, тамно зелене боје, из које напоље вирило нешто слично као шиљци, тако да је издалека изгледала као оне анти-бродске мине које су се користиле за време другог Светског рата. Мањи свемирски бродови би улазили и излазили из ње кроз те "тубе". Док је био на том броду, Тед је тамо видио само неколико хуманоидних бића, једну црвенокосу жену која није имала никаквог емоционалног изажаја, једног тамнокосог и злоћудног човека хибридног типа, као и једног "Љубазног" човека који је покушавао све време да га држи смиреног. Иако је тамо било и неколико "Бигфоот" (Јети) типова "људи", патуљастих длакавих хуманоида, великих инсектоида које су личили на неку комбинацију између богомољки и људи, многих бизарних и гротескних створења која су вероватно била генетички хибриди са човеколиким и животињским карактеристикама, велика већина ванземаљаца на тој свемирској станици били су они типа "Греjcи", рептилско-инсектоидног изгледа. - Брантон)

ДРАХОМОНИДИМА ТРЕБА ЕМОЦИОНАЛНА ЕНЕРГИЈА КАО ХРАНА?
"Сигурно је да тело које има душу у себи - која на неки начин апсорбује одређену врсту емоционалне енергије - има много већу хранљиву вредност за њих, него "празно" тело, које није учествовало у животним процесима, тј без животног искуства.

Рецимо, да сте као дете 8 или 9 година старо, већ на неки начин нешто проживели, тако да сте за то време накупили и одређену количину емоционалне енергије. Ако они онда убију то ваше тело, које је за њих већ тада има хранљиву вредност и преместе вашу душу у клонирано тело, које до тада наравно није имало никаквог животног искуства, онда вас они опет могу пустити да живите још неколико година у том новом телу и скупљате у њега нову емоционалну енергију. Оно тада постаје опет погодно за њихово конзумирање, те тако они могу да настављају с једном таквом процедуром много пута. "

(Боб Лазар, који је снимио видео на ову тему, тврди како ванземаљци називају људе - контејнерима - прим.прев.)

ПСИХИЧКИ ВАМПИРИ И ИНДУЦИРАНА ЕМОЦИОНАЛНА ТРАУМА:
"Они врло често на неки начин програмирају особе које редовно абдуцирају тако да се оне на неки начин специфично понашају. Тако, већина њих има једну заједничку црту, коју сам ја приметила, а то је да стално изазивају одређене конфликте и емоционално набијене ситуације и на тај начин вероватно продукују велике количине емоционалне енергије. Можда и - укуснија тела. Или оно што је сигурно, бар - тренутну максималну производњу енергије, те врсте. "

КАКО ВАНЗЕМАЉЦИ МОГУ ДА КОНТРОЛИШУ НАШЕ ЛИДЕРЕ:
"Ја лично мислим да се наши лидери могу веома лако контролисати уз помоћ
импланата. Такође, они (ванземаљци) вероватно могу да користе и неку од њихових душа коју једноставно сместе у тело неког од политичара итако се њиме користе цело време, како хоће. Вероватно, тако једноставно могу и да замене душу из њиховог тела душом која им одговара. Они сигурно имају ту способност да из тела изваде оно што ми називамо душом, спреме је у неки контејнер, а онда је преместе у неко друго тело. Они могу онда да је ставе у које год хоће тело. "

ИМА ЛИ ДОБРИХ ВАНЗЕМАЉАЦА?
"Мислим да постоје неке интелигентне снаге које нас могу контактирати и
информисати о овоме - можда помажући нама они тако, на неки начин, могу помоћи и себи. "

ПОДЗЕМНЕ БАЗЕ ВАНЗЕМАЉАЦА:
"Многе од особа које су биле отете говоре о томе како су виделе у тим постројењима како другим људима узимају крв, како их мутилирају, скидају им кожу, ваде им органе и режу их на саставне делове, а онда њихова беживотна тела одлажу на камару, као да се ради о дрвима.

Многима који су абдуцирани прете како ће и они тако да прођу ако не буду хтели да сарађују с њиховим ванземаљским заробљивачима. "

АБДУКЦИЈЕ ДЕЦЕ:
"Алиени (ванземаљци) често улазе и у куће, привремено одстрањују децу, остављајући њихове родитеље парализоване и беспомоћне (често нека врста "суспендоване анимације", након које се нико не сећа ничега у вези тога; прим. прев.) У случајевима ако су родитељи у ситуацији да се могу бунити, Алиени им одговарају са: "Та деца припадају нама"

СИЛОВАЊА И НАСИЛНО СЕКСУАЛНА ЗЛОСТАВЉАЊА:
"Ти туђинци (Алиени) често присиљавају отете људе на сексуални однос с њима, или међусобом, док они све то посматрају. У тим односима, алиени се често претварају у друге особе, како би омекшали отете особе, односно, лакше их навели на послушност. Тако се они често претварају у ентитете као што су Исус, Папа, одређени свеци или анђели, па чак и мртви брачни партнери отетих. "

СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВЉАЊЕ ДЕЦЕ:
"Деца, наког сусрета са овим ентитетима, често нагло почињу да показују повећан интерес за своје гениталије. Та деца често тврде како их лица које их посећују по ноћи, често дирају по тим деловима њиховог тела. "

УЖАСНИ И БОЛНИ МЕДИЦИНСКИ ЗАХВАТИ:
"Туђинци изводе екстремно болне експерименте на отетим особама, често говорећи да је то тако потребно, међутим, они никада неће и да објасне - зашто је тако нешто потребно ! Они, на пример, врло често на један болан начин ваде очи из очних дупљи отетим особама, те им онда унутра имплатирају одређене уређаје, пре него што им врате назад или замене очи. Неке од абдуцираних особа излажу болним експериментима, где им главу, прса или екстремитете излажу једном екстремно великом притиску, као да желе да тестирају њихову издржљивост. Веома болно сондирање гениталија и ректума, такође се редовно изводи на деци и одраслима. "

ТАКОЗВАНА - ПРОРОЧАНСТВА ВАНЗЕМАЉАЦА:
"Алиени предвиђају у долазећем, тј блиском временском периоду један глобални хаос и деструкцију. Они кажу како ће одређен број људи -а тај број драматично варира од случаја до случаја-бити "спашен" да би се наставила врста, на некој другој планети или на Земљи након те катастрофе. Многи од отетих особа тврде како нису то баш пуно поверовали овим ентитетима, те да се боје да је нешто друго, много горе, намењено за оне људе који буду тако "спашени", с њихове стране.

КОЛЕКТИВНА ХАЛУЦИНАЦИЈА КОЛЕКТИВНИ ДОЖИВЉАЈ?:
"Од сваког од ових случајева, који често немају везе један с другим, можемо сазнати доста различитих ствари, што значи да све ово не може да буде измишљотина нечијег здравствено нарушеног ума. Ови детаљи могу да представљају уверљиве доказе да искуства које људи доживљавају за време абдукције, нису уопште толико униформна, као што неки НЛО истражиоци тврде. Овај феномен се једноставно не може објаснити само у смислу експеримената на пољу или научним истраживањем људске физиологије, од стране туђинаца.

ДУХОВНА ПРОСВЕТЉЕНОСТ?:
"Из свих ових детаља, постаје нам веома јасно да на бића која чине овакве ствари, не можемо гледати као на духовно просветљене ентитете, који човечанству желе добро. Нешто друго се овде догађа, нешто много болније и ужасавајуће. Постоји тренутно и једна теорија, код неких од оних који прочавају феномене у вези са НЛО-има, која каже како отете особе често перципирају на један негативан начин своја искуства и доживљаје у вези тога, само зато што они сами нису довољно духовно, односно, психички напредни.

Људи који имају једну "вишу космичку развијеност "доживљавају позитивна искуства у својим интеракцијама с овим ванземаљцима, те та теорија тако каже да су сви они који при томе имају болна и ужасна искуства, на неки начин "спиритуални неандерталци".

То је тзв. теорија "Кућни љубимац ", односно, омиљена теорија оних научника који тврде да ванземаљци, објективно реални или не, служе као "Огледало" наше духовне природе, било на индивидуалној или колективној бази.

В. Стреибер је први који је oсмислио ову теорију, где он каже, "У очима других [ванземаљаца], ми који смо се срели с њима, видели смо сами себе. А тамо су били демони ".

(Напомена: У једном сегменту ТВ емисије The strange Universe , Стреибер (Vhitlay Strayber) је коментарисао познату видео траку на којој се види како армијски званичници CAД испитују ванземаљца типа "Греиc" у војној бази познатој као Ареа-51. Стреибер се тада веома разбеснио и изјавио како је веома погођен што се са тако "дивним створењима" поступа на један тако окрутан начин, те како се ради о "једном од најужаснијих аката у људској историји ". Стреибер је неколико пута раније у својим рукописима на тему своје личне интеракције с овим ентитетима нагласио како се ту ради о апсолутно најужаснијем злу и терору који је он икада доживео. Он је такође у вези са самом суштином тога изјавио како су терор и бол који је доживeо били толико велики да је и он тада осетио како је "стари" Стреибер Витлеи нестао, и да се "нешто друго" појавило на његовом месту. Да ли се овде можда могло догодити да 'Витлеи Стреибер 'није више "код куће", и да "особа" која је онако чудно реаговала на онај видео, није била онај исти 'Витлеи' који је боравио у том телу пре него што је почео да доживљава своја искуства с ванземаљцима? Коришћење бола, тортуре и насиља је једно од добро познатих средстава која се користе за сврху контроле ума и менталне фрагментације од стране припадника тајног друштва - Илуминати. (Б. Брантон; прим. прев.) ).

С обзиром да сам радила с великим бројем пристојних, поштених и позитивно оријентисаних људи који су редовно били отимани, ја верујем да ова теорија нема никакве везе са истином. Она не само да је погрешна, него још горе од тога, то је нешто слично као кад би оптуживали жртву силовања за насиље које је над њом учињено. Такав један став, тј да су ти отимани људи имали негативно искуство, јер нису били довољно духовно развијени, оставља многе од њих у једном стању у коме се они осећају још више повређенима, прво од стране ванземаљаца који су их отели, а онда и од стране оваквих УФО научника којима се обраћају за објашњење и помоћ.

Међутим, нама је лако да разумемо зашто је једна оваква теорија популарна.

Људи имају дубоку потребу за вером у снаге добра. Ми желимо да верујемо како су ванземаљци добри, јер се у њиховом присуству осећамо тотално беспомоћно. Исто тако ми имамо потребу за неком силом "одозго" која ће нам обезбедити наду и спасење, на личном и глобалном нивоу, ако узмемо у обзир цело ово жалосно стање у свету. Ја мислим да ти ванземаљци све ово веома добро знају.

Они знају да ми желимо и да се надамо да имамо посла са добрим створењима, - и они користе ту нашу жељу за добрим, како би манипулисали с нама.

Да ли постоји икакав бољи начин за нашу добровољну сарадњу и послушност од тога да нам кажу како је све оно што нам чине - за наше властито добро?

Међутим, кад смо свесни свега овога што нам они чине, као и резултата њихове интеракције с нама, ту можемо да видимо и колики је раскорак између онога што ми стварно желимо од њих, и онога шта нам они, у ствари, - раде.

ДОБРОНАМЕРНA КИДНАПОВАЊА?
"Наравно, нису сва искуства везана за случајеве абдукције болна и трауматизирајућа. Много њих тврди како су се ванземаљци који су их отимали понашали према њима љубазно и добронамерно. Неки од отетих се сећају како су им ови рекли да су "специјални" или "изабрани", те како је управо њима поверен један веома важан задатак, који је за добро целог човечанства. Тако неки од оних које редовно отимају, након што тако нешто чују, почињу много лакше да подносе свој бол и страх, те почињу инсистирати на томе како иза свега овога стоје неки много виши мотиви. Тако у неким случајевима, отете особе се свесно сећају сусрета са добронамерним ванземаљцима те мисле како немају разлога да сумњају да се било шта дешава, што би могло да има негативну конотацију. "

НЕШТО ВИШЕ НА ТЕМУ "ПАРАВАН" МЕМОРИЈЕ:
"Интензивно научно истраживање показује да је сама суштина ове интеракције људи-ванземаљци, базирана на ПРЕВАРИ. Ми смо са сигурношћу утврдили, на пример, да се та "параван" (лажна) меморија врло често користи како би се та активност, односно, отмица човека од стране ванземаљаца замаскирала. Класичан случај је, рецимо, да човек види неку животињу на неком месту где се она нормално неби требала да налази, као нпр јелена, сову, мајмуна или зеца, а онда доживе један период изгубљеног времена. Када се та особа касније пробуди, једино што може да примети, то су ожиљци на свом телу, чије порекло не може да објасни. Човек се касније дуго времена осећа некако нелагодно, а онда неко време након тога сасвим другачија сећања могу да се с времена на време јављају, често у форми снова или као флеш, односно, бљесци, и тада неки од њих почну тражити помоћ у вези тога.

Тада се, врло често, користи хипнотичка регресија како би се открило шта се у ствари крије иза те "параван" меморије, односно, лажног сећања и онда се обично открије како се радило о класичној абдукцији. Најновије научно истраживање овог феномена у коме сам учествовала открило нам је једну другу врсту провере. Ако се ово испостави као тачно, онда ће хиљаде жртава отмице морати хитно да се подвргну поновном испитивању.

Типични сценарио подвргавања регресивној хипнози обично се састоји у пробијању иницијално блокиране меморије. Жртва отмице се тада обично сети како је била подвргнута некој врсти физичког прегледа њеног тела, како су јој узели узорке неких ткива или како је над њом обављен неки гинеколошки преглед. Други налази које такође можемо сматрати типичним, обухватају екстракцију сперме или јајних ћелија, жртвама је такође често сугерисано како оне обављају један врло важан задатак у смислу спаcавања човечанства, или им се каже нешто у вези долазеће катастрофе.

И у већини тих случајева хипнотичка сеанса се завршава на томе, те и жртва и хипнотерапут верују како су пронашли истинске разлоге отмице.

Рационализација им помаже да поверују како Алиени имају разлог за све ово, и како је тај разлог објективан с научне тачке гледишта и добронамеран. Шта су хипотетична сећања у вези с догађајем мање претећа и беневолентнија, утолико су и хипнотерапети и жртва отмице задовољнији. "Па, то и није било баш толико лоше, зар не? Та створења су наши пријатељи, тј битно је то што они нису непријатељски расположени према нама. "И тако се обојица растану с осећајем олакшања. Нисам још чула за неког од оних који се тиме баве да доводи у питање свој откривени сценарио.

Међутим, имајући у виду неколико последњих случајева, постаје ми јасно да овако повраћена сећања могу да буду само још један параван, који служи за маскирање догађаја који су по својој суштини изгледају далеко ружније, него што се то на први поглед чини. Ја ћу ово мало боље објаснити, тако да можете схватити о чему се ради.

ЧУДАН ИЗВЕШТАЈ
"Један човек, у својим касним 40-тим, посетио нас је у вези с тим како би покушали да откријемо шта лежи иза неколико његових доживљаја у животу, који су на неки начин у вези с ванземаљцима. За време саслушања рекао нам је нешто о једном другом чудном догађају који на први поглед није имао ништа заједничко са ванземаљцима, али га је прогањао још од његовог детињства. Кад је имао десет година, један дан их је посетила његова бака и пошто је кућа у којој су живели била врло мала, он је прву ноћ преспавао на истом кревету с њом. У току ноћи дечака је пробудио гласан мушки глас. Није могао да разуме о чему је овај причао, међутим, он је љутито звучио и обраћао се баки која је лежала поред њега. Следећег јутра, он је питао баку, "Какав се оно чуо глас у соби прошле ноћи "? Његова га је бака онда са сузама у очима чврсто привукла и рекла, "Оно је био ђаво". Она није више ништа рекла у вези с тим догађајем, међутим почела је инсистирати да јe њен син одмах врати кући. С обзиром да то што је она захтевала било доста неразумно, њен син је покушао да наговори да остане још мало, међутим она је била упорна и тако је цела фамилија кренула на пут од неких стотињак миља, како би вратили баку на фарму где је она живела. После само пар сати, након што су тамо стигли, бака је добила масивни излив крви у мозак и умрла. Откако се то догодило, овај човек је осећао терет гриже савести у вези са смрћу његове баке, иако није било ваљаног разлога зашто би се он тако требао да осећа у вези тога. Цели тај догађај је у својој суштини био некако болан и мистичан, међутим, током свих својих каснијих сусрета с ванземаљцима, он их је на неки начин сматрао својим пријатељима и мислио је како му они помажу у експанзији његових психичких способности. "

(Интервју се наставио :

На постављено питање у вези ванземаљаца и њихове природе у смислу "психичких вампира", Карла наставља):

КТ: ... Да. Сада вам можда постаје јасно шта би то могла да буде сама срж њихове "жетве". Могуће је, такође, да њима не треба само наша емоционална енергија, тј да једна од њихових фракција [ако бих могла да погађам, мислим да се овде ради о – рептоидима ] користи и наша физичка тела. Они стално покушавају да нас одвоје од наших тела говорећи нам како су она "само контејнери". Зашто? Зато што их они једу. Кад би крава знала да хоћете да je поједете, и ви би сте јој рекли [yколико би оне могле да разумеју], "Твоје тело није толико важно. Оно није битно то je само контејнер . "

[Одговор на питање у вези духовне природе Греjс-а и Рептоида]:

КТ: Мислим да је то нешто о чему треба добро да се замислимо. Ја мислим да Греjси немају душу, него су нешто слично "Франкенштајну " или "Зомбијима",Роботима или какав год појам желите да користите у покушају да опишете "живе мртваце." Кад сам била с њима, имала сам један неодољив осећај како они нису живи-тј. да су они мртви- неживи .

Крај I. dela

У следећем наставку:

О ванземацима Грејси (Сиви) и рептоидним (Лизарди)
За кога се од светских јавних личности сматра да припада Лизардима ?
Ко је Боб Лазар ?
/ Галаксија /Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP