Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 147438
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7160206
Ko je na sajtu?
Imamo 44 gosta na mreži

BILDEBERG BIRA PREDSEDAVAJUĆEG EVROPSKOG PARLAMENTA ?


06.01.2010. / Akademediasrbija

Mario Borgeze (Mario Borghezio) predstavnik Italije - član Evropskog parlamenta, postavio je u decembru pitanje na zasedanju  ovog organa, koje je prilično uzburkalo javno mnjenje, o temi za koju se mislilo da će u parlamentu EU biti rešena konsenzusom.

 

Citat : „ U vezi sa nominacijom novog predsednika i ministra spoljnih poslova Evropskog Parlamenta – vrlo je važno sledeće. Svuda se održavaju sastanci, svuda su podele i mi još ne znamo da li će biti vanrednog zasedanja u Briselu, ali ja vas molim, pogledajte nominovane kandidate za ove funkcije. Ja ću vam samo imenovati tri : Balkenende, Miliband i Van Rompuy.
Da li je moguće da niko nije dosada primetio, da sva trojica redovno posećuju konferencije Bildeberg grupe i Trilateralne komisije  ? Ja verujem da mi moramo da prvo ovde primenimo princip transparentnosti, koji tako često spominjemo.

Mi moramo da jasno utvrdimo, da li su ovi kandidati reprezentanti relevantnih političkih snaga svojih zemalja ili su jednostavno kandidati ovih pomenutih okultnih grupa, koje se sastaju iza zatvorenih vrata u okolnostima da odlučuju o glava ljudi širom sveta ?

(Kraj citata)

Komentar
U medjuvremenu je za predsedavajućeg EP izabran belgijanac Herman Van Rompuy, politički marginalac i u svojoj zemlji, a za ministra inostranih poslova EP engleska Baronesa Catherine Ashton of Upholland, za koju su nakon izbora britanski mediji pitali-  ko je uopšte ta osoba ? Nova ministarka je bila toliko iznenadjena ( kao i svi ) da je izašla za govornicu , zahvalila se na izboru i rekla da će govor držati drugom prilikom, jer ga nije pripremila, pošto nije ni pomišljala, da će biti predložena i izabrana od saveta ministara.

Elem, Mario Borgeze je imao pravo, tajne organizacije i zatvorena društva odlučuju o svemu i svakom krojeći politiku Novog svetskog poretka. Moć i značaj Ujedinjenih nacija, Evropske unije, Saveta Evrope, Medjunarodnog monetarnog fonda i drugih medjunarodnih organizacija, ograničeni su na nivou orudja  u rukama svetskih moćnika, sve ostalo su iluzije. Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP