Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 117756
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6829306
Ko je na sajtu?
Imamo 80 gosta na mreži

PROVERITE JESTE LI ČIPOVANI ?


16.11.2009. / Akademediasrbija 
Piše : Slobodan Maričić

Sve češće gubite strpljenje i činite ponekad nešto što inače nikada ne biste uradili ? Menjate svoje mišljenje prema nekim osobama na gore, iako za to nemate objektivnih – vidljivih razloga ? Ljuti ste na ..... ponekad na sve i svakog ! Razmišljate o tome, ali nemate odgovor. Možda imamo mi .

Čuli ste za pojam „ Čip“ i znate da to znači vidljivu oznaku za nešto, obično materijalnu stvar. Mikročip je već kosmička tehnologija, kojoj samo ime govori da je izuzetno male veličine tkzv.  „mikro“ – u mikronima, gotovo nevidljiv za ljudsko oko. Čipovi služe najrazličitijim namenama - za nevidljivo obeležavanje skupocenih predmeta, tajnih dokumenata, zatim „obeležavanje“ – „ čipovanje“ odredjenih osoba stavljanjem na deo o deće u neki lični predmet, telefon i slično kako bi se pratilo kretanje, kako za praćenje radi sigurnosti i bezbednosti tako i za tajno praćenje sumnjivih osoba.

Sa mikročipom je počela zolupotreba ovog naučnog pronalaska, koji može biti moduliran u prisluškivač, mikro-kameru, ometač funkcija i rada različitih uredjaja ili signala. Mikročipovi su ogroman tehnološki napredak i mnogi, ne bez razloga smatraju da je to samo jedan deo „ukradene“ kosmičke tehnologije iz srušenog NLO 1947. godine kod grada Rouzvela u SAD koji se od tada nalazi u poznatoj oblasti „AREA 51“ – centru za vršenje kosmičkih tehnoloških  istraživanja i „ skidanja vanzemaljske tehnologije“.

 Inače AREA 51 je jedna zabranjena zona površine 100 km/2 u Južnoj Nevadi i zvanično je vazduhoplovna baza američke vojske sa opitnim zonom za probe novih vazdušnih letilica pod nazivom Nellis. Medjutim, tu se nalazi i opitni centar Ministarstva odbrane SAD posebno obezbedjen, za koju niko osim najviših vojnih rukovodilaca u Ministarstvu odbrane, pa čak ni sam Predsednik SAD nije znao da postoji. Ovo mesto smatra se zonom u kojoj se vrše istraživanja vanzemaljskih životnih oblika i kosmičke tehnologije. Čipovi, optička vlakna, nano-tehnologija , fotonski topovi, laseri i slično, smatra se da su  proizvod ovog opitnog centra, sa mnogim drugim tehnološkim „izumima“.
 Kada se osamdesetih godina potpuno ovladalo proizvodnjom najrazličtijih čipova, konstovano je da su već nadjeni metodi i sredstva da se otkriju i neutrališu čipovi, makar i veličine mikrona, pošto su izradjeni od specijalnih metala koje su otkrivali detektori. Prema zahtevima američkih tajnih službi, kako je pre par godina pisao američki disidetski sajt „Patriot“ naučnici su u jednoj laboratoriji u Kaliforniji otkrili mogućnost izrade čipa koji bi bio od nemetala, tačnije od silikonskih materijala koji se upotrebljavaju naprimer za različite implatate, povećanje grudi i slično, a koji ne reaguju na detektore za otkrivanje metalnih predmeta.

Iako samo kao ideja ovaj predprojekat je završio u Opitnom centru Ministarstva odbrane u AREA 51 iz koga posle kratkog vremena izlazi probni čip na bazi jednog hemijskog jedinjenja sa solima,  dakle sa elektrolitskim karakteristikama koje podržavaju električne impulse. Tada na scenu stupaju stručnjaci Nano tehnologije i tako je rodjen projekt   „PSIHONAT“ (Psiho –Nanotechnology).

Inače Nano-tehnologija je jedna veoma široka multidisciplinarna  naučna oblast u našem slučaju grani nano-fizike kao spoj nano-elektronike, nano-mehanike i nanofotonike sve u zadivljujučim mikro oblicima veličine atoma ! To je danas vrhunska oblast nauke, jer se nano-tehnologije koriste u medicini, farmaceutici, biologiji pošto se izmenom molekularne strukture (DNK)  danas naučnici igraju stvaranja sveta.  Šta je tajni projekt Psihonat ? Prema pisanju sajta „Patriot“ to je uzbrizgavanje injekcijom jednog  supstrata nano-jedinjenja veličine jedne kaljice vode, u odredjeno mesto na glavi u predelu neokorteksa (deo mozga)  ili pored kičme gde se nalaze odredjeni nervni centri (čakre).

Tako smo dobili neverovatan mikro prijemnik  - implatat postojanog sastava koji se ne razlaže, nevidljiv i neuništiv. Šta je zadatak ovog prijemnika. Da radi isto ono što su pre deceniju dve, radili i mikro čipovi, primaju odredjene signale ili ih odašilju na odredjeno mesto. Naravno velika je razlika, jer se danas ovi nano-čipovi nalaze u ljudima i lako je zaključiti šta im je zadatak. Zamislite jednu celu armiju , koja odjednom dobije impuls da je besmisleno ratovati i odbaci oružje.

Ili pomislite na mase ljude u velikim gradovima koji zbog negog razloga, recumo nestanka struje dobiju napad gneva , straha, besa ! Kakve sve posledice mogu izazvati odredjeni impulsi panike hiljadama ili milionima ljudi. Ali kako ubrizgati hiljade i milione Nano-čipova ljudima u nekoj zemlji ili svetu ? Silom , ne. Ko će dobrovoljno pristati na tako nešto. Niko. Niste se setili odgovora ? Pa vakcinom ! Ako ne prodje vakcina, afričkog gripa, proći će vakcinacije, kokošijeg gripa. Ako ne vakcina protiv zaraze mesom ludih krava, onda vakcina svinjskog gripa. Uostalom, kakve sve vakcine ne postoje danas.

Ali to je već kraj priče. Početak projekta „Psihonat“ bio je osamdesetih godina i prvi pacijenti su bile najpoznatije ličnosti sveta. Američki naučnici su sproveli jednu od najvećih zavera protiv čovečanstva. Najpoznatije ličnosti iz celoga sveta, glumci, političari, sultani, kraljevi i predsednici su dolazili na lečenja kod najpoznatijih američkih lekara u prestižnim klinikama. Svi oni su naravno čipovani najrazličitijim razlozima. O ovome je veoma naučnim jezikom , teško razumljivim u ono vreme laicima početkom devedesetih godina govorio jedan poznati beogradski neurolog koji je inače proveo dosta vremena u Americi na raznim institutima u intervjuu jednoj beogradskoj televiziji. Mnogo njih će se setiti da je od tada počela u narodu da se koristi jedna izreka : „ ma on je američki čovek“ .

To se često čulo i za pokojnog predsednika Miloševića. Neke njegove neobjašnjive reakcije u političkim pregovorima u odsudnim trenutcima za zemlju, danas je teško objasniti, osim ... Ako se još podsetimo da je Milošević jedno vreme bio  predstavnik Beogradske banke u SAD sa porodicom, tamo živeo, lečio se, vakcinisao i ko zna šta još, zaključak se sam nameće.

 Ali pogledajmo, ko je još od vojnih lica ili politčara bio duže vremena u SAD. General Perišić, potonji načelnik generalštaba,  a zatim otkriven kao špijun u korist SAD, neki ambasadori koji su postali za godinu dana pravi teksašani , ali i drugi  koji su danas ministri i političari najvišeg ranga . O njima  nije za sada zdravo govoriti, jer su na vlasti, a vakcine kažu ima dosta.

Što se mene tiče na čipovanje, pardon vakcinisanje, mogu da idem samo silom.
Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP