Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100900
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6620828
Ko je na sajtu?
Imamo 57 gosta i 1 člana na mreži

СЛОБОДАНЕ ДАЈ ОСТАВКУ !Српски народни покрет Наши 1389 захтева од државног секретара Министарства правде Слободана Хомена да, због недавног протеста и паљења седишта ДС, хитно поднесе оставку на ту функцију, како је и обећао пре годину дана.

Наиме, Хомен је гостујући у емисији РТС „Око“ рекао да уколико „млади са моткама“ буду протествовали испред седишта његове странке да ће најбоље бити да се склони са власти.

У емисији која је снимљена прошле године поводом 10 година од оснивања организације „Отпор“ Хомен каже:

„Ако нам се деси да се млади људи појаве са песницом испред наших врата значи да смо много погрешили и најбоље би било да се одмах склонимо. Ако вам неко дође са моткама као што је било 5. октобра цео свет ће знати да сте погрешили“.

Снимак погледајте ОВДЕ : http://www.youtube.com/watch?v=bkBR-7HIDCs

Само годину дана касније Хомен је доживео да испред његове странке хиљаде маладих протествује са моткама у рукама. Уместо обећаног одласка са власти Хомен прети „језивом“ одмаздом над демонстрантима, што је већ кренуло да се спроводи у дело кроз пребијање ухапшених на улици и по београдским полицијским станицама. СНП Наши 1389 је на сајт јутјуб поставио видео „Слободане Хомен поднеси оставку“ којим подсећа Хомена на дату реч. Захтевамо да он под хитно поднесе оставку.

Српски народни покрет Наши 1389

 Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP