Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100903
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6621390
Ko je na sajtu?
Imamo 40 gosta i 1 člana na mreži

КОМЕНТАР ВИДОВДАНА: КАД ТЕ ФАШИСТИ НАЗИВАЈУ ФАШИСТОМ


 

„Солидарношћу против фашизма“ писало је 10.10.2010. на транспаренту у парку у облику кукастог крста. Можда га је носио баш Франк фан Дален, холандски педофил и подвођач деце, монструм оптужен да је „16-минус“ чамце са малолетницима, који захваљујући њему учествују у амстердамским геј-флотилама, користио као „самопослуге“ за задовољавање својих под-животињских нагона. Јер, он је био један од промотера, један од почасних гостију којима се недељна парада обешчашћивања Београда поносила.

„Доле фашисти“ скандирано је из парка Мањеж, под заштитом вишеструких прстенова српске полиције, коју плаћамо, очигледно, да брани увезену педофилију, а не Косово, или бар децу од дроге на београдским улицама.

„Солидарност против фашиста“ је међу првима пружио Министар одбране, избијајући накратко из кабинета НАТО-„пацифиста“ који, разарајући Ирак и Авганистан, не знају којој земљи следећој да посвете своју пуну хуманистичку нежност. Заједно са америчком амбасадорком, савезницом шиптарских нарко-демократа, људских праваша и поборника слободне трговине људским органима.

Пита се београдски градоначелник, да ли родитељи деце која се туку са специјалцима – који штите холандске педофиле и пљување по народу који је крв пропљувао против германског и англо-америчког фашизма у прошлом и овом веку – да ли ти родитељи знају где су им деца тог дана. То би требало да буде прекор. Можда су и знали и, између два зла, бирали оно мање, где им се деца данас боре против фан Далена, да њему и сличнима сутра и она не би служила као „самопослуга“, као „европски“ данак у крви и дечијим душама.

Знали су тачно кога су довели у град, да га обешчашћују и још пљују по његовим житељима. И штитили су га. С ким си, онакав си. И ко зна колико их је ту још било са фан Даленовим склоностима. Да ли их они који су га позвали, који су, попут Министра за људска права, били обавештени још пре параде о томе ко је фан Дален, не деле? Нека докажу – исто онако као што Србија треба да докаже да се Ратко Младић у њој не крије. И да питамо Елиота Неса-приправника, Тому Зорића, пошто прети малолетницима који бране Београд од педофила казнама од 8 година затвора, да питамо Хомена који, у стилу Хомеинија, прети „језивом“ реакцијом државе – колика је казна за промовисање холандских педофила и њихових вредности по Србији? Ако присуство фан Далена не вређа јавни морал и ствара основу за забрану параде, онако како су на основу Устава Србије (којег, узгред, председник Србије крши сваког секунда сваког дана) то тражиле Двери, да ли онда ишта може да га вређа? Или је то заправо та кључна „европска вредност“ коју желе да нам свима продају, кријући се иза претприступних фондова? Да јавни морал уопште не постоји, да нема црвене линије испод које је нешто, попут уништавања дечијих душа, неприхватљиво? Сазнаћемо. Ничија није горела до зоре. Чак ни документација Демократске странке.

Каже председник Србије да је напад на полицију напад на државу. А шта је онда „поносни“ транспарент на којем пише „Смрт држави“?

Било би ненормално да је 10.10.2010. Београд остао тих и равнодушан на оно што му се сервирало. И то, према најавама – тек као предјело. Питају се – откуд толика мржња и бес на улицама. Питају се они који штите педофиле а забрањују скупове Срба у Новом Пазару истог дана. Питају се, а знају.

Извор:http://www.vidovdan.org/


 

 


Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP