Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 100900
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 6620782
Ko je na sajtu?
Imamo 55 gosta na mreži

У ЧИЈЕМ ИНТЕРЕСУ ЈЕ БИЛО НАСИЉЕ?НА ПОРОДИЧНОЈ ШЕТЊИ И ПРОТЕСТУ ПРЕКО 10.000 ЉУДИ ЗА ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ!

Сва одговорност за ове немире у српском друштву је на онима који су желели да на силу организују геј параду против воље већина народа.

У синоћњем саопштењу Српског сабора Двери, обраћајући се у име преко 10.000 породичних људи сабраних у Породичну шетњу за ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ И ОТКАЗИВАЊЕ ГЕЈ ПАРАДЕ, затражили смо од највиших државних органа Републике Србије да откажу најављену провокативну и дискриминаторску манифестацију срама. Упркос противљењу већинске традиционалне Србије, преко 60 патриотских организација, више од 90 угледних јавних личности и ставу Српске православне цркве у целини, актуелни режим није желео да схвати озбиљност ситуације.


           
        Napred ide ministar a iza njega peder drži parolu "smrt državi" - jel' Srbiji ? To je želja mentora !

Зарад страних ментора који су несумњиво злонамерни према нашим националним и државним интересима завладао је немир нашим друштвом и учињено је насиље над Србијом. Државна организација геј параде је сраман чин насиља који вређа грађане Србије, породичне људе који су окренути будућности и бољитку државе, и то су мирно и достојанственом Шетњом и показали 9. октобра.

У суботу није било ниједног разбијеног стакла, ниједног погаженог цвета, ниједног инцидента и проблема. А данас? Коме је данашњи дан био у интересу? Да ли хомосексуалцима или „педерима у фотељама”?

Да ли грађанима Београда или онима којима је по ко зна који пут у интересу да у свет шаљу насилну слику Србије?

Коме је у интересу било да угрози животе стотина полицајаца који обављају одговоран државни посао у веома тешким условима?

Коме је у интересу да Срби поново иду на Србе и да се пролива крв нашом престоницом?


            
                               Deset žandara na jednog srpskog sveštenika. Sram vas bilo !


Ниједном одговорном и добронамерном грађанину Србије свакако није требало ово угрожавање живота и имовине, нити би ико од нас желео да живи у друштву у коме влада насиље.


            

                         Uspešna blokada žandara protiv opasnog "izgrednika" sa ikonom Bogorodice

Сва одговорност за ове немире у српском друштву је на онима који су желели да на силу организују геј параду против воље већина народа.

Ово је даље понижавање и растакање државе Србије, и неко за то мора да одговара.

У Београду, 10. октобра 2010.
Информативна служба Српског сабора

/Komentari i fotografije Akademedija i agencije/  Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP