Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Članovi : 148633
Sadržaj : 8327
Broj pregleda : 7235311
Ko je na sajtu?
Imamo 129 gosta na mreži

NEREDI NA ULICAMA BEOGRADA !Od početka Parade pedera i lezbejki kojih se okupilo oko par stotina do 11,00 čas, mada B92 i Studio B i agencije govore /lažu/ da je je više od hiljadu, izbili su nemiri na beogradskim ulicama.

Demonstranti protiv Parade pedera koja je došla od "Pica-parka" kod Manježa, do Studenskog centra, gde se održava ovaj "Bal vampira" , na ulice su izašle najmanje dve do tri hiljade demonstranata - protivnika parade. Medjutim, policije i žandarmerije koje ima oko pet hiljada, a koriste se i oklopljeni hameri, konjica, helikopteri suzavac i najgrublja sila. Na snimku B-92 koji je napravljen na uglu za skretanje u pravcu Kliničkog centra od Slavije, snimljen je u gro planu jedan nepokretni demonstrant sa velikom ranom na glavi  sav u krvi, kome par trenutaka kasnije prilazi jdan policajac i šutira ga nogom u predelu grudi.

U medjuvremenu je napadnuto sedište Demokratske stranke u Krunskoj ulici, gde je zapaljeno krilo zgrade, jedan džip, garaža i polupana stakla u prizemlju. Na Slaviji, Terazijama, u Knez Mihajlovoj, Karadjordjevom parku, Makenzijevoj, na Slaviji i drugim mestima vode se okršaji izmedju protivnika parade i policije i žandarmerije.Na uglu izmedju francuske i austrijske ambasade zapaljeno je jedno policijsko vozilo. Veća grupa demonstranata je porazbijala prozore na sedištu Socijalističke partije Srbije na Studenskom trgu, a prizemlje zgrade RTS-a je demolirano i polupana sva stakla iz Takovske ulice. 

Predsednik LDP Čedomir Jovanović, jedan od učesnika Parade ponosa pedera, izjavio je za RTV Pink u parku kod Manježa, da je ovo jedan od najvećih dana u njegovom životu !!!!

U 15,00 časova sukobi demonstranata i policije još uvek traju na različitim lokacijama, dok su učesnici Parade pedera i lezbejki iz SKC-a razvezeni policijskim maricama na različite lokacije u gradu kako bi izbegli napade demonstranata.

u 18,00 časova u Hramu Svetog Save na Vračaru održaće se moleban za spas duša
" posrnulih " koji su danas bili učesnici "Djavolje parade" Podelite ovaj članak
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP